Torres de guaita

La costa catalana va patir durant els segles XV i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Els habitants de Santa Susanna van construir grans torres i van fortificar les seves masies per poder protegir-se d’aquests perills, vigilant la mar i avisant en cas de l’arribada dels corsaris. Algunes d’aquestes torres encara es conserven a Santa Susanna. Les voleu conèixer?

Ruta torres a la vista: Doncs apunteu-vos a fer la visita guiada a les diferents torres fortificades de la vila, on visitareu també les pintures de l’església i la cooperativa del poble, tot gaudint d’una degustació de productes locals. Per informar-vos sobre les condicions i reserves contacteu amb l’Oficina de Turisme de Santa Susanna.

TORNAR AL LLISTAT

Ruta guiada Torres a la vista!

La costa catalana va patir durant els segles VI i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Per vigilar

el mar i avisar de l’arribada d’aquests perills, la gent de Santa Susanna va construir grans torres i va fortificar els seus masos per poder protegir els seus habitants. D’aquestes torres a Santa Susanna encara s’en conserven algunes, les vols conèixer?

INCLOU: Visita guiada a peu des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna, visita a les pintures de l’Esglèsia, a la Masia de Can Ratés i els seus jardins i finalització de la ruta amb una degustació de productes locals. Temps aproximat 1.30h.

Informació i reserves a l’Oficina de Turisme de Santa Susanna
Avinguda del Mar, s/n
08398 Santa Susana
Tel. 93 767 90 08 – 93 767 92 50oi.turisme@stasusanna.org

Notes d’interès:
Ruta disponible tots els dies de la setmana excepte els diumenges i sota petició.
Ruta exclusiva per grups, mínim 15 i màxim 50 persones.
Preu per persona 5.50€