Torres de guaita

La costa catalana va patir durant els segles XV i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Els habitants de Santa Susanna van construir grans torres i van fortificar les seves masies per poder protegir-se d’aquests perills, vigilant la mar i avisant en cas de l’arribada dels corsaris. Algunes d’aquestes torres encara es conserven a Santa Susanna. Les voleu conèixer?

Ruta torres a la vista: Doncs apunteu-vos a fer la visita guiada a les diferents torres fortificades de la vila, on visitareu també les pintures de l’església i la cooperativa del poble, tot gaudint d’una degustació de productes locals. Per informar-vos sobre les condicions i reserves contacteu amb l’Oficina de Turisme de Santa Susanna.

TORNAR AL LLISTAT

Ruta guiada Torres a la vista! (Temporalment fora de servei)

La costa de Catalunya va patir durant els segles VI i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Per vigilar el mar i avisar de l’arribada d’aquests perills, la gent de Santa Susanna va construir grans torres i va fortificar els seus masos per poder protegir els seus habitants. D’aquestes torres Santa Susanna encara en conserva algunes, les vols conèixer?

INCLOU: Visita guiada a peu des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna fins al centre del municipi, visita a les pintures de l’Església Parroquial, passant pel Parc del Colomer i Can Bonet amb finalització als jardins de la Masia de Can Ratés espai representatiu de Santa Susanna on gaudirem d’una degustació de fruits secs amb moscatell. Temps aproximat 1.30h.

Informació i reserves a Turisme de Santa Susanna

Plaça Catalunya, s/n
08398 Santa Susana
Tel. 93 767 84 41 (ext. 6) – 93 767 90 08 – 93 767 92 50 –
oi.turisme@stasusanna.org

Notes d’interès:
Ruta disponible sota petició i reserva prèvia.
Ruta exclusiva per grups, mínim 15 i màxim 50 persones.
Preu per persona 5.50€

[ssba]