Base Nàutica

La Base Nàutica de Santa Susanna, situada a la Platja de les Dunes, us ofereix cursos de vela lleugera, windsurf o caiac de mar. A més, podreu llogar diferent tipus de material (per hores, abonaments i temporades).

Disposa també d’un casal de mar per a nens i nenes, que els aproparà a la cultura nàutica, al creixement del mar i els animarà a practicar esport. També s’hi poden organitzar festes d’aniversari, comiats de solter, festes d’empresa, etc.

TORNAR AL LLISTAT

Casal d’estiu

Base Nàutica Santa Susanna, Platja de les Dunes

Base Nàutica Santa Susanna, Platja de les Dunes
Tel. 0034 619 037 130 nauticstasusana@hotmail.com

L’objectiu del Casal de la Base Nàutica de Santa Susanna és apropar als infants i joves la cultura dels esports nàutics, el creixement del mar i la pràctica esportiva dins d’aquest medi, tan proper i alhora tan desconegut, perquè puguin fruir de la natura.

També té com a objectiu que els nois i noies s’eduquin en valors de solidaritat i treball en equip i practiquin esports en el medi natural amb total seguretat i coneixement de les normes.

Les activitats que poden realitzar són: caiac, windsurf, catamarà, patí català, body board, pàdel surf, snorkel, tallers mariners, jocs, gimcanes i orientació, entre d’altres.

  • Servei de menjador
  • Servei d’acollida
mapa
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+