CONTACTAR

Nom i cognoms

Adreça electrònica*

Telèfon

Població

Vull més informació sobre...

Aceptació de la Llei de Protecció de Dades

Avís legal

You are hereHome Avís legal

La Fundació Privada Turística de Santa Susanna (en endavant la Fundació) és la societat titular d’aquest web. Excepte indicació expressa, la titularitat de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels continguts d’aquest web corresponen a la Fundació.

 

És intenció de la Fundació oferir en tot moment una informació certa i actualitzada. Tanmateix, aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors tipogràfics. La Fundació no es responsabilitza de la veracitat de la informació continguda en el web.

 

La Fundació no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels possibles danys causats per accedir al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

 

En cap cas la Fundació és la responsable de qualsevol dany per la pèrdua d’ús, de dades o de beneficis, com a conseqüència de la visualització, utilització del software, documents, informació o serveis, en general, disponibles en aquest web.

 

Recomanacions d’accés:

– Navegadors: Internet Explorer versió 5.5 (o superior)

– Resolució: 800 x 600 píxels

 

Drets de propietat intel·lectual i industrial

 

Tots els continguts d’aquest web (incloent, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software) són propietat de Santa Susanna, excepte indicació expressa, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre d’altres.

 

Per tant, el seu contingut no podrà ser objecte de cap manipulació (modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de l’usuari o de tercers, ja sigui totalment o parcial, sense l’expressa autorització per part de la Fundació, a no ser que s’indiqui el contrari.

 

Les marques, signes distintius i logotips de la Fundació que apareixen al web són titularitat de la Fundació o li han cedida i es troben degudament registrats.

 

Copyright © 2008, Fundació Privada Turística de Santa Susanna.
Copyright fotografies Joan Ribot.
Tots els drets reservats.

 

INFORMACIÓ GENERAL

 

En compliment de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem de les dades següents:

 

Fundació Privada Turística de Santa Susanna
Can Ratés s/n
8398 Santa Susanna
Telèfon: 93 767 92 50
Fax: 93 767 70 06

Santa Susanna amagada. Descobreix-la!

Completa les vacances a Santa Susanna amb una selecció d’experiències recomanades.