Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Arriba a Santa Susanna Dinosaurs Tour

13 de juliol de 2018
  • Arriba a Santa Susanna Dinosaurs Tour

Dinosaurs Tours és la més gran exposició de dinosauris animatrònics i es troba instal·lada sota una gran carpa al Passeig Martítim.
Compta amb una trentena de peces inèdites a mida real, algunes d’elles animatrònqiues que simulen els comportaments d’aquests animals prehistòrics.

La considerada més gran exposició itinerant de dinosaures animatrònics arriba a Santa Susanna aquest estiu sota una gran carpa situada al Passeig Marítim, amb una superfície de més de 1.000 metres quadrats.

Aquesta mostra itinerant que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres) compta amb una trentena de peces inèdites a mida real, algunes d’elles animatròniques, que simulen l’aspecte i el comportament dels dinosaures. “Els visitants poden veure el últims avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!” exclama Juan Comín, responsable de l’exposició. “És un autèntic Parc Juràssic”, afegeix Comín.

Dinosaurs Tour exposa Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaourolophus, Estsegosaures, Espinosaures, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d’altres. A més de les peces, es realitzen projeccions didàctiques sobre el modus de vida d’aquesta fauna prehistòrica i hi ha sorpreses. “Els més petits de casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de veritat”, explica Comín.

Habitat natural

“Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen d’aquests gegants”, comenta l’organitzador. Per fer l’exposició més impactant i real, es reprodueixen els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes composades per vegetació i  escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquella època.

L’exhibició compta amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de les restes fòssils.

Horaris

Tots els dies de 11:00 h. a 14:00 h. i de 18:00 h. a 21:00 h durant dos mesos. Les entrades es poden adquirir per 7 euros a les taquilles de l’exposició.

 

VEURE EL CARTELL