Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Festa Major de Santa Susanna 2018

3 d'agost de 2018

 

Quan s’apropa la Festa Major, quelcom canvia pels carrers i la gent se n’adona. Flota alguna cosa a l’ambient, aquelles ganes barrejades amb sal suren a l’aire, aquella il·lusió per una cosa tan nostra i tant de tots alhora. Una forma de reunió, d’anar tots a una, de passar-ho bé, anhelant oblidar-se de tot i viure aquesta part de l’estiu amb entusiasme.

 

A Santa Susanna tenim cura d’aquests dies amb tot detall, i totes les activitats que es realitzen durant aquests dies han estat pensades amb una única fita: que hi hagi un foradet per a encabir-hi a tothom.

 

Així doncs, us deixem per aquí quatre de les activitats que no us podeu perdre i que són part de l’emblema del nostre poble. Esperem que les gaudiu.

 

Dissabte 11 d’agost:

A les sis de la tarda, al Parc del Colomer, la Vintena Trobada de Gegants. Celebrarem tots junts els vint anys que compleixen els nostres gegants Sidru i Susanna. Com a curiositat: sabeu quant mesuren els nostres gegants més coneguts? En Sidru ni més ni menys que 3,48 metres, i la Susanna, 3,37. Vine a conèixer-los!

gegants santa susanna

Diumenge 12 d’agost:

A les vuit de la tarda, a Plaça Catalunya, es realitzarà l’actuació dels Castellers de l’Alt Maresme. És un espectacle únic típic de la nostra terra, un malabarisme de persones que et delectaran amb una construcció humana impressionant i carismàtica.

castellers

 

Dimarts 14 d’agost:

A les onze de la nit, la pirotècnia Igual es farà càrrec a la Platja de les Dunes d’un espectacle pirotècnic, sens dubte, diferent: el Gran Castell de Focs Artificials. Per més paraules que tractem d’emprar, no podrem descriure la seva bellesa, així que comprova-ho tu mateix i, a gaudir d’una nit màgica! A més, des de les 22’30 i des de la parada d’autobusos de Can Feliu, hi haurà servei de transport.

Focs artificials Santa Susanna

I aquest mateix dia, a les 00’30 se celebrarà a la mateixa platja la Revetlla d’Agost, amb l’actuació del grup Apache. Sí, el millor grup de versions del país ens farà passar una nit d’allò més rockera amb les seves millors versions de la història del rock internacional.

 

Per descomptat, no cal dir que aquestes no són les úniques activitats que es realitzaran a Santa Susanna aquests dies. Només cal consultar el programa de la festa Major 2018 per veure totes les opcions que s’ofereixen. https://bit.ly/2uPDOPv

 

Així que ja sabeu, esteu tots convidats a viure amb nosaltres aquestes festes tan nostres.

 

Gaudeix-ne!