Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

El Festival Familiar del Solstici torna amb Manu Guix i el Mag Lari com a plats forts

1 de juny de 2021
  • El Festival Familiar del Solstici torna amb Manu Guix i el Mag Lari com a plats forts

Els dies 25 i 26 de juny, Can Ratés serà l’escenari d’un cap de setmana ple d’espectacles, bona música i màgia

El Festival Familiar del Solstici de Santa Susanna torna aquest proper mes de juny. Els dies 25 i 26 es farà una nova edició d’aquest festival a la Masia de Can Ratés en un format diferent, amb motiu de la pandèmia, però amb una qualitat de primer nivell artístic.

El dia 25, a les 18.15 h i a l’espai patí, arrenca el festival amb el grup El Pot Petit i el concert “Vull cantar i vull ballar”. A les 20 h, a l’espai jardí, seran el grup Teatre Mòbil i Marcel Gros els que actuaran amb l’espectacle “Remember Show”. I a les 22.15 h, a l’espai pati, es durà a terme un concert d’alçada amb Manu Guix.

El dia 26, les 18.15 h, a l’espai pati, la companyia Zum-Zum Teatre representa “Titiritriki”. Tot seguit, a les 20 h i en el marc de l’espai jardí, la companyia Giramàgic presentarà el seu treball “Hai, la pescadora de somnis”. Com a cloenda del festival, a les 22.15 h, l’espai patí acollirà la màgia i la il·lusió del Mag Lari, que porta a Santa Susanna el seu espectacle “Una nit amb el Mag Lari 2021”.

Per motius de la pandèmia, aquests espectacles seran asseguts, amb cadires assignades, i el format d’altres anys, on hi havia parades d’artesans, espectacles itinerants, tallers i d’altres serveis i activitats, quedaran posposats per a una nova edició.

D’acord amb les mesures de seguretat que s’han de mantenir per la Covid en  aquests espectacles, el públic ha d’estar assegut al seient que tindrà assignat.  Les entrades estaran a la venda a través del portal entrapolis.com a partir del 28 de maig. L’aforament serà limitat i amb distàncies de seguretat. El preu de les entrades dels espectacles de les 18.15 h i de les 20 h és de 3€. Els espectacles de les 22.15 h tenen el preu de l’entrada a 7€.