Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Inventrip connecta Santa Susanna amb el turista digital

29 de gener de 2019

 

Inventrip és una plataforma global de turisme digital creada per l’empresa SISMOTUR que neix per donar resposta als problemes observats en les destinacions per connectar-se amb el nou turista digital.

 

Aquesta plataforma ha estat recentment implantada pel municipi de Santa Susanna i ja són 30 Destinacions Turístiques les que estan connectades amb Inventrip.

 

L’Ajuntament de Santa Susanna utilitza les últimes tecnologies web i d’internet de les coses (IoT) per promocionar i donar informació en diferents idiomes del municipi:

 

 • Connectant el portal web de turisme del municipi amb l’implant d’inventrip, on el visitant abans d’arribar a Santa Susanna pot planificar-se un viatge pel municipi.

   

 • També en les fires de turisme. Per exemple, en la darrera edició de Fitur, el municipi de Santa Susanna ha format part d’una iniciativa de promoció conjunta de la Xarxa de Destinacions Inventrip, on el visitant de la fira podia escanejar un codi QR y emportar-se el municipi de Santa Susanna en el seu mòbil i fins a 30 destinacions més de la xarxa.
 •  

 • Pel turista que arriba a Santa Susanna, s’han implantat 23 senyals intel·ligents equipades amb tecnologia Beacons que envien al turista notificacions segons la seva localització amb altres recursos que tenen a prop, a on menjar, quines activitats realitzar o a on allotjar-se. A més, se l’hi envia una proposta de viatge inventrip per visitar el municipi així com rutes i visites del seu entorn.
 •  

 • Finalment, l’ajuntament de Santa Susanna està treballant en la definició de geobalises digitals per transformar el municipi en una destinació intel·ligent connectada, de manera que un turista que vingui amb cotxe per la xarxa de carreteres del seu entorn pugui rebre una benvinguda al municipi amb una proposta de viatge inventrip per visitar-l’ho.
 •  

  Per promoure aquest nou canal de comunicació entre el municipi de Santa Susanna i els nous turistes digitals també s’està treballant amb els establiments hotelers que promocionen la plataforma Inventrip com una eina per donar informació oficial i de qualitat de la destinació amb sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i rus) fent més sostenible i econòmica la difusió de la informació de Santa Susanna.

   

  Inventrip FITUR