Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

L’Oficina de Turisme de Santa Susanna obté el segell de Safe Tourism

21 d'octubre de 2020
  • L’Oficina de Turisme de Santa Susanna obté el segell de Safe Tourism

L’Oficina de Turisme de Santa Susanna ha aconseguit el segell de Safe Tourism atorgat per l’Institut para la Calidad Turística Española (ICTE) que certifica el compliment de las mesures higiènic-sanitàries per la prevenció dels riscos davant de la Covid-10. El segell s’ha obtingut després d’haver superat una auditoria on s’han complit tots els requisits de l’especificació tècnica UNE d’aplicació a la categoria i classificació oficial de l’oficina de turisme a Catalunya.

Entre les accions que s’han portat a terme es destaca, en primer lloc,  la creació d’un Comitè Gestor que ha definit els objectius a perseguir i, en segon lloc,  la creació del Pla de Contingència on queden plasmades les mesures específiques que s’han elaborat tenint en compte l’avaluació de riscos de l’Oficina de Turisme.

El pla de contingència incorpora un seguit de mesures que tenen com a objectiu complir amb la seguretat: un pla de neteja, utilització dels EPI, implementació de codis QR, etc.

Un exemple d’això , és la conversió de material imprès en format QR. Cal recordar que els usuaris que aquesta temporada han volgut utilitzar el servei de informació de la Oficina de Turisme de Santa Susanna han tingut a l’abast tota la informació de Santa Susanna com és el cas del plànol informatiu del municipi, el llibret de patrimoni de rutes de guaita i de llocs d’interès , a més de tota la informació del Maresme i fins i tot de Barcelona, Girona i Costa Brava entre d’altres , tot en format QR.  Pels que encara no teniu aquesta informació i així pugueu gaudir de Santa Susanna:

QR patrimoni rutes i el de llocs d’interès.

         CAST-EN                                    CAT-FR.

CAT ESP QR.          CAT FR QR

Amb aquesta acció l’Oficina de Turisme de Santa Susanna continua apostant per la qualitat del servei adaptant-se a les noves circumstàncies turístiques amb la voluntat de transmetre el concepte de turisme segur.

Oficina de turisme de Santa Susanna
Avda. del mar Mercury Village ( davant estació tren).
08398 Santa Susanna
Tel. 937679008
oi.turisme@stasusanna.org
www.stasusanna-barcelona.com