Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

L’Oficina de turisme de Santa Susanna renova la Q de Qualitat Turística

1 de juny de 2018
  • L’Oficina de turisme de Santa Susanna renova la Q de Qualitat Turística
  • L’Oficina de turisme de Santa Susanna renova la Q de Qualitat Turística

Santa Susanna continua treballant per a la millora del servei de informació a turista amb novetats tecnològiques i sostenibles.

 

L’Oficina de Turisme de Santa Susanna ha renovat el distintiu que atorga l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española), després de desenvolupar i implantar un sistema continu de gestió de la qualitat turística. Des de llavors, anualment s’ha aconseguit renovar aquesta certificació després de superar una rigorosa auditoria externa.

 

L’obtenció del distintiu s’atorga en reconeixement al servei públic i gestió turística de qualitat i reconeix la Oficina de Turisme a nivell estatal com un exemple de qualitat, complint amb els requisits establerts.

La renovació del distintiu reconeix l’esforç de millora continua dels últims anys des de turisme de Santa Susanna, en dotar a l’Oficina de Turisme de nous serveis per atendre als turistes que visiten Santa Susanna. 

 

En els últims any l’Oficina de Turisme ha gaudit de diverses millores com la creació de nous codis QR amb diferents rutes per la zona a través de l’app Inventrip amb la posada també de 20 beacons a tot el municipi per crear una destinació intel·ligent de futur. També cal destacar la nova adhesió al camí de Sant Jaume a la Via Marina, on a través d’una senyalització provisional, ja es pot realitzar i fer el camí al pas per Santa Susanna. També l’oficina disposa de credencials autoritzats per fer el camí de Sant Jaume des de qualsevol etapa.

Per complementar la qualitat a l’Oficina de Turisme, es treballa conjuntament la Q de qualitat amb el segell Biosphere per afegir el punt sostenible a totes les accions que es realitzen, com l’aposta de informar a través de Q R o la senyalització intel·ligent amb la finalitat d’anar reduint el consum de paper i seguir amb les tendències de consum a través del mòbil.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+