Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Més de 9.000 nens i nenes amb les seves famílies han participat en les activitats del primer cap de setmana del “Catalunya, Hola Família!”

26 d'abril de 2018

Hola, Família a Santa Susanna, un cap de setmana diferent

Aquest darrer cap de setmana 20, 21 i 22 d’abril es va celebrar el cap de setmana “Hola, Familia” a Santa Susanna i altres municipis de la costa catalana posseïdors del Segell Turisme Familiar que entrega l’Agencia Catalana de Turisme. Des de Turisme de Santa Susanna es va preparar una gimcana participativa enfocada per les famílies amb un total de deu preguntes que s’havien de trobar les respostes per a tot el municipi, d’una manera dinàmica per tal de conèixer de primera mà la cultura d’aquest i els indrets més característics, passant per les Torres de Guaita, el Parc del Colomer, la Capella del Crist de Balasch fins arribar a les platges i a la zona turística. Durant aquests tres dies van poder recollir la gimcana a l’Oficina de Turisme i un cop acabada entregar-la novament amb totes les respostes a la mateixa oficina, per tal d’aconseguir un premi per haver-la realitzat i completat, obsequis aportats per l’Agència Catalana de Turisme , Ajuntament de Santa Susanna i Carrefour. La procedència dels participants va ser variada, des de famílies de Santa Susanna fins a famílies que venien de grans ciutats com Sant Boi, Sant Cugat, Barcelona o Badalona. També varen participar famílies que estaven allotjades als hotels de Santa Susanna, amb procedències internacionals, com per exemple, de França o del Regne Unit i van trobar aquesta iniciativa una opció divertida per tal de poder conèixer el municipi. Un total de 44 famílies van participar-hi i va culminar amb el sorteig de totes les gimcanes entregades d’un lot de jocs de taula valorat en 200€ d’Educa Borrás i Fábrica de Juguetes.

Les famílies també van poder descarregar-se l’App “Llegendes en família” una aplicació de realitat augmentada en la qual podien buscar els éssers mitològics seguint les fletxes indicatives, fotografiar-los, capturar-los i reproduir-los on volguessin. La Dona d’Aigua, llegenda de Santa Susanna, era un dels 25 éssers d’aquesta iniciativa lúdica i festiva. L’objectiu era capturar totes les llegendes i així saber quin era l’ésser representant de cada municipi participant.

El programa “Hola, Familia” va culminar el diumenge amb la celebració de la Diada Castellera a l’Avinguda del Mar, on varen participar tres colles castelleres; els Castellers de l’Alt Maresme, els Castellers de Sant Adrià del Besós i els Sagals d’Osona amb castells de fins a un 7 de 8 d’alçada, davant la presència de més de 350 persones, sobretot famílies, que es varen concentrar al mig de l’Avinguda del Mar a les 12:00 del migdia. Abans s’havia dut a terme la cercavila gegantera, iniciada des del principi del Passeig, amb la companyia musical dels propis geganters.

Durant el transcurs del cap de setmana diversos allotjaments (Aqua Hotel Aquamarina & Spa, Aqua Hotel Onabrava & Spa i Hotel Florida Park i Turisme Rural Can Rosich) es varen sumar a l’iniciativa amb descomptes i facilitats en els serveis i l’Activ Natura Adventure Park va oferir un 50% de descompte per als nens. Sumant-se el carrilet de Santa Susanna, el cuc, donat gratuïtats per nens acompanyats.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+