Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna incorpora una nova sala de reunions al seu catàleg

28 de març de 2019

 

El darrer 3 de març, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, va inaugurar una nova sala polivalent que s’afegeix a les diverses amb les que ja comptava el municipi amb anterioritat.

 

Aquest nou espai té una capacitat per 400 persones i compta amb un escenari i una gran pantalla. Amb aquesta sala es pretén posar en el mapa del Convention Bureau a la població de Santa Susanna, per tal que empreses i organitzacions vinguin a realitzar aquí les seves jornades fomentant el turisme de negocis i reunions.

 

No obstant, aquesta sala polivalent tindrà diversos usos:

  • Actes culturals: arts escèniques com música, dansa, teatre…De petit i mitjà format.
  • Actes esportius: activitats esportives per grups de gent gran, pilates, grups escolars…
  • Actes socials: xerrades i conferències de gran format, presentacions, cursos…

 

A més a més, celebrar esdeveniments en aquesta sala és una aposta segura ja que es disposa de pàrquing gratuït per tots els assistents.

 

Els hotels de Santa Susanna també disposen d’una gran oferta molt completa de reunions que completaran la funcionalitat de la nova sala polivalent. Els hotels que tenen sales disponibles per a reunions són els següents: Aqua Hotel Aquamarina, Tahití Playa, Check In Sirius, Mercury, Aqua Hotel Onabrava, Índalo Park, Montemar Marítim, Florida Park, Caprici Verd i Don Angel. Tots els hotels esmentats, 4 estrelles,  disposen de sales en una ubicació immillorable, majoritàriament al passeig marítim,  estan molt ben comunicats i gosen d’una arquitectura respectuosa amb l’estètica de la vila de Santa Susanna.

 

Així doncs, organitzar les teves jornades empresarials o reunions a Santa Susanna és sinònim de garantia d’un bon espai i  una ubicació excel·lent.

Si vols conèixer més informació sobre les sales, pots accedir-hi aquí.

 

 

sala centre civic santa susanna

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+