Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Ens promocionem com a destinació de turisme esportiu del nord d’Europa

30 d'octubre de 2019

Santa Susanna participa al Workshop organitzat per la Generalitat amb els principals operadors de Suècia, Noruega, Dinamarca i Finlàndia especialitzats en aquest turisme de qualitat

Santa Susanna ha contactat amb els princi303030pals operadors de turisme esportiu de Suècia, Noruega, Dinamarca i Finlàndia per oferir un espai ideal per a aquest tipus de lleure. L’acció s’ha realitzat durant el Workshop de Turisme Esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que ha aplegat els principals operadors dels països nòrdics. El municipi, que disposa del certificat de Destinació de Turisme Esportiu atorgat per l’ACT, ha tingut l’oportunitat d’explicar als principals actors d’un mercat que busca espais de qualitat, les possibilitats que ofereix Santa Susanna per a la pràctica de modalitats esportives com el futbol, el handbol, la bicicleta btt, la natació, el triatló i, fins i tot, el pàdel.

Santa Susanna disposa de dos actius essencials que la fan atractiva a ulls del mercat nòrdic per acollir un gran volum d’esportistes durant tot l’any; té unes infraestructures i unes instal·lacions esportives excel·lents i pot oferir un estol d’hotels especialitzats en aquesta mena de turisme on allotjar-los. A més, el municipi està ubicat en un indret que compta amb una climatologia òptima durant tot l’any, és a mig camí de Barcelona, Girona i la Costa Brava i es troba als peus del Parc del Montnegre i el Corredor.

Aquesta acció de promoció entre els diversos operadors del mercat nòrdic i les empreses del sector turístic i esportiu forma part del conjunt de línies estratègiques que es duran a terme en el marc del 2020 Any del Turisme Esportiu declarat pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.