Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Què fer aquest mes de novembre a Santa Susanna?

8 de novembre de 2018

L’estiu i la calor van finalitzar ja fa uns dies i han deixat lloc a mesos de fred de tardor. A Santa Susanna seguim tenint plans per a tots durant aquests mesos fins a la pròxima temporada estival.

 

Aquest mes us volem proposar diferents activitats que podràs fer si fas una escapada a Santa Susanna.

 

Ets un amant de l’esport? I del ciclisme i les rutes BTT? Estàs d’enhorabona! La nostra ciutat compta amb nombroses rutes tant per carretera com per muntanya, on podràs conèixer millor l’entorn que ens envolta. A les portes del “Corredor del Montnegre”, el municipi ofereix fins a 10 recorreguts de bicicleta de muntanya que s’endinsen al parc natural i els seus densos boscos. Per això, el web de turisme de Santa Susanna ofereix als ciclistes indicacions minucioses del recorregut, informació de ruta i arxius de descàrrega en format GPX per GPS.

 

T’agrada practicar esport en família i divertir-vos tots alhora? El futbol golf és la millor activitat. Combina el futbol i el golf i és ideal per compartir una bona experiència amb familiars i amics. Santa Susanna continua apostant pel turisme familiar i esportiu,  ja que es tracta d’una instal·lació innovadora i poc comú.

 

I per descomptat, aquest mes de novembre, no et pots perdre la Festa del Bolet.

 

Aquest esdeveniment és un clàssic a Santa Susanna durant el mes de novembre. El proper diumenge 11 de novembre tindrà lloc al parc del Colomer a partir de les 8:30h del matí. A partir d’aquesta hora, qualsevol persona pot inscriure’s i no perdre’t aquest dia insuperable envoltat de natura. De 8:30h a 11h, s’oferirà un esmorzar “boletaire”, que consta de pa, botifarra de bolets i una beguda, per 5 €. Els tiquets s’hauran d’adquirir a la Papereria-Estanc Nogueres.

 

A partir de les 9h, els participants surten a la recerca dels valuosos  bolets, acompanyats del sr. Jordi Casals, un expert guia micològic. Els interessats hauran de portar ganivet, cistell, calçat i roba adequada. Aprofitant la sortida al bosc, es realitzarà una neteja de totes les escombraries que es trobin pel camí.

Paral·lelament, de 10h a 14h, un mercat de productes de temporada i artesanals, on es vendran productes relacionats amb la tardor i els bolets.

Per als més petits de 11h a 13h, s’elaborarà un imant de bolet a càrrec de Quiràlia, i a les 11.15h una actuació infantil a la plaça del pavelló.

 

Per finalitzar, la 3a jornada gastronòmica dels bolets. Diferents restauradors del municipi i rodalies es reuniran per cuinar i degustar diferents elaboracions de bolets. Els tiquets de degustació tenen un cost de 3 €.

No et perdis aquest mes de novembre a Santa Susanna i t’animem a participar en totes les activitats programades que pots veure a la secció “Agenda“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+