Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna apropa la cultura catalana als turistes amb l’exhibició castellera dels “Maduixots”

6 de juliol de 2017
  • Santa Susanna apropa la cultura catalana als turistes amb l’exhibició castellera dels “Maduixots”

Aquest divendres 7 de juliol a les 20h a l’Avinguda del Mar, la zona hotelera de Santa Susanna, es realitzaran diverses exhibicions de castells de la mà dels “Maduixots”, els Castellers de l’Alt Maresme, una colla castellera que engloba set pobles: Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Tordera, Blanes i Santa Susanna.

 

 

Es tracta d’una nova iniciativa de promoció de la cultura catalana amb un dels actes culturals més emblemàtics, inclòs per la Unesco a la llista del Patrimoni Immaterial de la Humanitat des del 2010.

 

 

Els assistents podran veure l’aixecament de tres torres humanes en diferents punts del passeig marítim. L’inici serà davant dels hotels Riviera, Summer Sun i Alhambra, des d’on aniran desplaçant-se pel passeig per realitzar les altres dues actuacions (la segona serà davant els hotels Aquamarina, Odissea Park i Don Angel, mentre que la tercera serà davant els hotels Montemar Marítim i Caprici Verd).

 

 

Santa Susanna és una destinació eminentment familiar que compta amb una àmplia oferta d’allotjament, restauració, oci i cultura. Donat que ens trobem en temporada alta, s’espera que les exhibicions tinguin una gran acollida entre els turistes que aquests dies fan estada a la població

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+