Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna, la capital dels esdeveniments esportius

25 de febrer de 2019

Santa Susanna és un municipi que pertany a la província de Barcelona,  ubicat en el litoral de l’Alt Maresme.

Situat entre mar i muntanya, ofereix als turistes una àmplia diversitat de platges paradisíaques i espais polivalents on faran d’aquest poble, un lloc ideal per a realitzar i practicar esdeveniments esportius i culturals.

 

Al mateix moment, Santa Susanna compta amb una varietat d’allotjaments hotelers de gran qualitat i diferent categoria on podràs descansar tranquil·lament.

 

Gràcies a això i a les diferents atraccions turístiques amb les quals compta el poble, Santa Susanna es converteix en un punt d’atracció turística on venen turistes d’arreu del món tant per a passar uns dies de vacances, com per a participar en activitats i esdeveniments esportius.

 

Una de les activitats que es fa i que arriba a més públic, és el Raid, una important manifestació propiciada per la Federació Catalana d’Hípica, la Federació Espanyola i el Club Hípica del Maresme, que es duu a terme cada any durant el Pont de la Constitució i en la que venen genets de diversos països en la que s’uneixen per un mateix motiu, la passió pels recorreguts per la muntanya i l’estima cap a un animal, el cavall.

 

Si vols apropar-te més a aquesta competició i voleu gaudir-ne la pròxima edició, no et pots perdre aquest vídeo.

 

Un altre esdeveniment reconegut internacionalment, és el campionat europeu de Fitness que es fa al maig i que té lloc al pavelló d’esports de Santa Susanna. Aquesta quedada a escala mundial d’amants del fitness generà un gran ressò i fa arribar el nom de Santa Susanna com a capital del fitness arreu del món.

 

Tal i com ha dit l’alcalde, Joan Campolier a la revista Esportiu Maresme: “Avui dia ens coneixem a tot Europa. Les competicions esportives que organitzem són el millor espot publicitari per Santa Susanna.

 

Descobreix més detalls sobre l’entrevista de l’alcalde de Santa Susanna aquí.

 

Ja coneixes que el món de l’esport tria Santa Susanna per celebrar les seves competicions més internacionals. T’esperem a la següent!

 

Hípica