Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna celebra la Fira Màgica els dies 8 i 9 de juliol

6 de juliol de 2017
  • Santa Susanna celebra la Fira Màgica els dies 8 i 9 de juliol
  • Santa Susanna celebra la Fira Màgica els dies 8 i 9 de juliol
  • Santa Susanna celebra la Fira Màgica els dies 8 i 9 de juliol
  • Santa Susanna celebra la Fira Màgica els dies 8 i 9 de juliol

Santa Susanna celebrarà els dies 8 i 9 de juliol la setzena edició de la Fira Màgica. Serà a la Masia de Can Ratés a partir de les 18h. El programa de la fira inclou activitats per a tots els públics, entres les que destaquen l’actuació del clown-actor Pepe Viyuela, els concerts d’Hotel Cochambre i Parellop i la conferència de Josep Guijarro, escriptor, periodista i col·laborador de TVE.

 

Diversos mags com Adrian Conde, Enric Magoo, Brando y Silvana, Mag Marin, David Chelong faran actuacions durant la fira. D’altra banda, la fira comptarà amb altres propostes com una xerrada i ritual egipci a càrrec d’Exther, mantres i cants sagrats del món a càrrec de Ravi Ram, una cerimònia de casament celta a càrrec de Joan Albalat, i una xerrada del monjo instructor guia Loto Vázquez, entre d’altres.

 

La programació de la fira també inclou jocs per a petits i grans i la possibilitat de fer una visita guiada per la Masia de Can Ratés amb Baraka Viatges. D’altra banda, la biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna ha programat algunes activitats relacionades amb la fira com l’Exposició i photocall Bruixes i Bruixots i Mags i Magues, d’Abracadabra pota de cabra (fins al 7 de juliol) i un espectacle de màgia i taller de varetes màgiques a càrrec d’Umpalumpa (també el 7 de juliol).

 

Durant tota la fira hi haurà servei de bar i menjar. El preu de l’entrada és de 7 euros el dissabte dia 8 i entrada gratuïta el diumenge 9 de juliol.

 

Can Ratés, una antiga Masia del segle XVIII, es troba a prop del Parc del Colomer, a 15 minuts caminant des de la zona hotelera i des de l’estació de tren (el camí comença darrere de l’Hotel Mercury). La masia també compta amb zones d’aparcament pels que decideixin arribar-hi amb vehicle propi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+