Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna és per uns dies la capital mundial del Fitness

18 de setembre de 2020
  • Santa Susanna és per uns dies la capital mundial del Fitness

Protegits per estrictes mesures de seguretat per evitar cap brot de COVID-19, un total de 800 atletes de 22 països participen fins diumenge en el Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness, en les categories de juniors, sèniors i màsters. Organitzat per la Federació Internacional (IFBB), el campionat converteix Santa Susanna –un poble de poc més de 3.000 habitants—en la capital mundial del Fitness.

L’acte d’obertura d’aquest esdeveniment que té cobertura mediàtica a nivell internacional va presidir-lo l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; el president de la IFBB, Rafael Santonja; el president de la Federació Espanyola, José Ramos; el president del Comitè de Jutges de l’IFBB, Pawel Filleborn; i el secretari general de la Comissió Médica de la IFBB, el Dr. Alfonso Morán.

Des de fa 17 anys, la flor i nata del fitness mundial celebra el seu campionat internacional i el seu Congrés anual a Santa Susanna. Els seus equipaments esportius, la seva xarxa hotelera de qualitat, la tranquil·litat del seu entorn i la seva proximitat a Barcelona i Girona, converteixen Santa Susanna en un petit oasis ideal per fer aquesta mena d’esdeveniments en un entorn de qualitat.