Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna present un any més a Fitur

28 de gener de 2019

 

Santa Susanna ha estat present un any més a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que ha celebrat la seva 39 edició a Madrid del 23 al 27 de gener, on el sector turístic ha presentat les novetats per a la propera temporada en un esdeveniment al qual han assistit més de 250.000 visitants dels quals 140.000 eren professionals.

 

La destinació Santa Susanna ha estat present a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme participant dins de la Diputació de Barcelona sota la Marca Costa de Barcelona, on a banda de presentar la gran oferta d’allotjaments turístics, també ha encapçalat la novetat d’informar la destinació a partir d’un codi QR al formar part de la xarxa de 30 destinacions intel·ligents de tot Espanya. Cal remarcar que l’estand de Catalunya, en aquesta edició, ha rebut el premi al millor estand de Fitur 2019.

 

Santa Susanna també ha tingut presència destacada a l’estand de Sismotur, com a destinació turística intel·ligent amb l’ús de noves tecnologies i mitjançant l’aplicació Inventrip, considerada una eina de gran utilitat per conèixer de primera mà tots els serveis, allotjaments, activitats i patrimoni que es troben al municipi.

 

La representació de Santa Susanna ha estat encapçalada per l’alcalde Joan Campolier, acompanyat de la regidora de l’Àrea de Desenvolupament de l’Ajuntament de Santa Susanna Sílvia Vives i la gerent de la Fundació Turística Mercè López i amb una gran representació del sector empresarial de Santa Susanna. Els representants turístics de la destinació han assistit durant els dies professionals i han realitzat diverses reunions amb empreses del sector, així com participat en els diferents actes.

 

Com a novetat d’enguany, Santa Susanna ha presentat el nou llibret de patrimoni cultural de les Torres de Guaita on es dona a conèixer el patrimoni del municipi i ofereix un itinerari pels més interessats amb diversos punts intel·ligents sota l’aplicació Inventrip. A més, la publicació també informa sobre el producte local artesanal i la Ruta Torres a la vista.

 

 

Santa Susanna Fitur