Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna incorpora al projecte de Vies Braves dos nous itineraris

4 de juny de 2019

L’anterior temporada estival, Santa Susanna va poder gaudir de dotze activitats programades per a descobrir el litoral nedant.

 

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu, ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

 

Vies Braves és un projecte per a tots aquelles nedadors experts o que es vulguin introduir a nedar en aigües obertes. És una manera de experimentar i conèixer el món marítim de Santa Susanna de forma segura, ja que els itineraris estan senyalitzats abalisats. El clar objectiu d’aquest projecte és gaudir de nedar en aigües obertes en grup, iniciar-se en aquest món i inclús realitzar Snorkel.

Aquesta nova temporada, Vies Braves a Santa Susanna incorpora al projecte dos nous itineraris de 0.5 km i 1 quilòmetre. Els dos nous trams són:

Amb aquest dos nous itineraris ja són 4 municipis amb 5 Vies Braves les que té la Costa Barcelona i 1 Via Brava (Embassament de la Baells) la que es situa al Pirineu Barcelona.

Les activitats que es realitzen són totes gratuïtes en totes les Vies Braves.

A Santa Susanna ens espera un estiu refrescant gaudint de les activitats de Vies Braves. Durant el mes de juny ens espera la primera sessió d’iniciació a la natació en aigües obertes.  I això només per començar, ja que ens espera iniciació a la natació guiada i snorkeling guiat.

Santa Susanna és la destinació ideal per practicar esport. Vine a gaudir-ne!

Descobreix totes les activitats de Vies Braves a Santa Susanna aquí.