Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna, un lloc encantador

27 de febrer de 2020

Santa Susanna és un lloc encantador a l’estiu, però no n’és menys a l’hivern. Es troba a tan sols 45 quilòmetres de Barcelona ciutat. És reconeguda com a una destinació turística familiar molt potent, gràcies a totes les activitats que pots fer, tant de muntanya com de mar.

D’una banda, tens activitats esportives, com per exemple el ciclisme. Llogar una bicicleta i recórrer totes les nostres fascinants platges que tenim és una experiència totalment relaxant. Les platges que hi pots trobar són la Platja de Llevant, la Platja de les Caletes i la Platja de les Dunes.

D’altra banda, hi trobaràs el sector més comercial, on hi ha un ampli ventall de comerços, com supermercats, botigues vinícoles on pots descobrir tot tipus de vins locals i estrangers, entre d’altres coses, a un preu molt assequible, botigues de roba i molt més.

Per saber més sobre la nostra cultura i història, pots visitar diferents esglésies i capelles o les nostres icòniques Torres de Guaita.

Amb la família, pots gaudir d’un dia al Parc de la Font del Boter, les Fonts de Santa Susanna, obertes només el cap de setmana al matí a l’hivern o la Plaça Lillota per fer pícnic.

Si busques aventura, trobem l’Activ Natura, un parc d’aventures on pots fer milers d’activitats, com per exemple el circuit d’aventura al bosc, làser combat, anar amb quads i futbolí humà, entre d’altres. Una de les activitat que més destaca és el futbol-golf, un esport que es practica fa forces anys a països com Suècia, Noruega, Alemanya, etc. La WFGA (World Footballgolf Association) organitza tornejos com el Campeonat d’Europa o el Mundial de Futbolgolf.

Parlant de Barcelona, només es troba a uns 45 quilòmetres de Santa Susanna. Si vols veure la ciutat en un sol dia pots reservar una guia turística en bus, on et deixaran entrar i visitar els llocs més emblemàtics de Barcelona. Per exemple, podem entrar a la Sagrada Família, veure el Parc Güell, el famós Port Olímpic i el Palau de la Música entre d’altres.

Si t’agrada l’àmbit esportiu i d’aventures, trobem el Camp Nou, el camp del Futbol Club Barcelona, el parc d’atraccions del Tibidabo, l’aquari o el zoo.

Per arribar a Barcelona des de Santa Susanna,  ho tens molt fàcil gràcies a la nostra estació de tren amb connexió directe, amb altres parades. Parlem d’ una estació molt peculiar, ja que es tracta d’una antiga torre de defensa anomenada Torre del Mar, que està habilitada per ser la nostra estació de tren.

Com pots observar, Santa Susanna és una molt bona destinació turística també a l’hivern, envoltada de moltes més destinacions meravelloses amb milers d’activitats més.

T’animes a descobrir-les?

 

stasussanna2