Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna, un municipi amb una agenda d’esdeveniments durant tot l’any

28 d'agost de 2019

A Santa Susanna som un municipi de gran experiència en acollir esdeveniments de petit i gran format per a tots els públics.  És per això, que any rere any sumem a la nostra cartellera d’esdeveniments anuals nous, com ha sigut el cas del Love Market i el Festival d’Arts d’Estiu.

 

El Love Market, un mercat instal·lat a la Masia de Can Ratés cada primer dissabte i diumenge de mes. Aquest mes de setembre, se celebrarà la quarta edició. Ens esperen mesos de Love Market, ja que aquest no s’atura, amb edicions temàtiques que no deixaran a ningú indiferent.

 

loveyoumarket
Love Market

 

Tanmateix, ocorre amb el Festival Micròmetre.  Va néixer l’any 2017 amb la voluntat que convertir-se en un festival de teatre de curta durada i de petit format de referència al Maresme.  Ofereix microespectacles entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals, així com és Can Ratés. És una oportunitat única de gaudir d’un teatre de qualitat ben a prop de casa. El Micròmetre tampoc s’atura.

 

micròmetre
Festival Micròmetre

 

 

L’esdeveniment estrella d’aquesta temporada ha estat Arts d’Estiu. Es va unir a la cartellera d’esdeveniments de Santa Susanna aquesta temporada, però inicialment es duia a terme a Pineda de Mar. En aquesta nova ubicació, la platja entre ambdós municipis, s’han batut rècords històrics que han tancat aquesta novena edició amb 35.674 espectadors, un 78% més que l’any anterior. L’han visitat artistes de la talla de Luis Fonsi, David Bisbal, Melendi, Niña Pastori… i ha estat com a festival musical i d’arts de referència del tot el Maresme.

Arts d’Estiu és un festival familiar, on s’han ofert actuacions de màgia, monòleg d’humor, musicals i infantils.

L’organització comença a preparar la pròxima edició amb moltes ganes.

 

I els esdeveniments a Santa Susanna no s’acaben aquí. Consulta l’agenda web per seguir-los tots.