Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna obté 6 distincions Biosphere pel seu turisme de qualitat i sostenible

13 de març de 2019

Santa Susanna ha rebut sis distincions del segell internacional Biosphere que reconeix el turisme de qualitat i sostenible. Concretament han merescut aquesta distinció l’Oficina de Turisme, la Platja de Llevant, l’Aqua Hotel Marina & Spa, l’Aqua Hotel Montagut Suites, l’Aqua Hotel Onabrava & Spa, l’empresa Dofi Jet Boats i la Masia Can Rosich.

La certificació l’atorga el Responsible Tourism Institute, un organisme internacional amb més de 20 anys d’experiència que compta amb el suport de la UNESCO i que forma part de l’Organització Mundial del Turisme (OIT) i és membre fundador del Consell Global de Turisme Sostenible (GSTC).

El certificat Biosphere avala les institucions i empreses que aposten per fer una gestió sostenible, pel desenvolupament econòmic i social, per la conservació i millora del patrimoni cultural, per la conservació ambiental, per la qualitat i la seguretat i que s’impliquen amb el visitant.

Aquesta iniciativa, posada en marxa recentment, està liderada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona. Al Maresme, la gestió directa recau en el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme.

 

Lliurament certificats

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+