Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna obté 6 distincions Biosphere pel seu turisme de qualitat i sostenible

13 de març de 2019

Santa Susanna ha rebut sis distincions del segell internacional Biosphere que reconeix el turisme de qualitat i sostenible. Concretament han merescut aquesta distinció l’Oficina de Turisme, la Platja de Llevant, l’Aqua Hotel Marina & Spa, l’Aqua Hotel Montagut Suites, l’Aqua Hotel Onabrava & Spa, l’empresa Dofi Jet Boats i la Masia Can Rosich.

La certificació l’atorga el Responsible Tourism Institute, un organisme internacional amb més de 20 anys d’experiència que compta amb el suport de la UNESCO i que forma part de l’Organització Mundial del Turisme (OIT) i és membre fundador del Consell Global de Turisme Sostenible (GSTC).

El certificat Biosphere avala les institucions i empreses que aposten per fer una gestió sostenible, pel desenvolupament econòmic i social, per la conservació i millora del patrimoni cultural, per la conservació ambiental, per la qualitat i la seguretat i que s’impliquen amb el visitant.

Aquesta iniciativa, posada en marxa recentment, està liderada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona. Al Maresme, la gestió directa recau en el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme.

 

Lliurament certificats