Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna organitza un festival de música gratuït a la platja que es dirà Love Santa Music

29 de juny de 2020
  • Santa Susanna organitza un festival de música gratuït a la platja que es dirà Love Santa Music

Es farà del 24 de juliol al 30 d’agost i acollirà les millors bandes de tribut de reconegut prestigi, sessions de Dj’s i havaneres

L’Ajuntament de Santa Susanna vol fer un tribut a les persones després d’aquests mesos de sacrificis i aïllament social. Amb la implicació del sector privat del poble, amb més de 90 establiments col·laboradors, serà possible fer créixer un nou espai lúdic i musical a la Platja de les Dunes. Neix d’aquesta manera el Love Santa Music, un festival on actuaran les grans bandes de tribut de reconegut prestigi, a més de sessions de Dj’s i havaneres. Els concerts es faran del 24 de juliol fins al 30 d’agost.

L’organització va a càrrec del grup PME (Promo Music Events), la col·laboració de l’Ajuntament i dels establiments del poble. Aquest Festival inicialment estava pensat amb un format més gran, però, ateses les actuals circumstàncies, s’ha donat pas a una programació diferent, i que serà la llavor per a l’edició de 2021. L’escenari central, de gran format, acollirà les millors bandes de tribut de grups que tots tenim a les nostres bandes sonores com Abba experience, Héroes de la Antártida (Mecano), Abbey Road (The Beatles), Smoking Stones (Rolling Stones)… Aquest espai permetrà poder-se moure en llibertat però seguint les mesures de distanciament.

L’espai comptarà amb la zona de Village de més de 12.000 metres quadrats amb una àmplia àrea gastronòmica amb food trucks, zona market i una àrea lúdica per a la família amb una gran nòria com atracció estrella. El Village estarà obert tots el dies, encara que no hi hagi actuació a l’escenari gran. Pel seu escenari hi passaran talents i artistes de KM 0.

L’accés serà amb entrada lliure amb aforament limitat segons les normes i mesures presents per garantir la seguretat dels participants i assistents.