Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna present a FITUR 2016

21 de març de 2016

Del 20 al 24 de gener del 2016 es celebra la 36èna edició de la Fira internacional de Turisme de Fitur, realitzada al recinte firal de IFEMA (Madrid) a la que Santa Susanna ha assisit, un any més, els dies 20 i 21 de gener a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, a través de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona, sota la marca de Costa de Barcelona i amb accés a la zona de taules de treball.

Fitur és una de les fires més importants del sector, un punt de trobada global per a professionals del turisme i una fira líder per als mercats receptius i emissors. És una bona ocasió per a la trobada dels professionals del turisme per definir les línies de treball, estratègies i aliances empresarials amb la finalitat de dinamitzar i reforçar l’activitat turística innovant per atendre les demandes dels mercats canviants.  Al 2015 hi van participar 9.419 empreses expositores de 165 països diferents, 125.084 participants professionals, 7.398 periodistes i bloggers i 97.467 persones de públic no professional es van donar cita a Fitur l’any anterior. Els primers dies de la fira són destinats a les trobades entre professionals, essent el cap de setmana l’oportunitat de presentar-se al públic general. Informació de Fitur 2016

 

El sector és optimista de cara a la propera temporada, amb unes bones perspectives donat l’augment d’un 15% en les reserves respecte el mateix periode de l’any passat.

[ssba]