Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna present a la fira internacional de turisme de Londres WTM

8 de novembre de 2016
  • Santa Susanna present a la fira internacional de turisme de Londres WTM

Santa Susanna participa un any més a la fira World Travel Market de Londres, la fira professional del turisme al Regne Unit que té lloc del 7 al 9 de novembre i que aquest any celebra la 37ª edició. S’espera l’assistència de més de 50.0000 professionals del sector turístic, així com la presència de 5.000 expositors de 182 països diferents.

 

Santa Susanna estarà present dins del mostrador de la Província de Barcelona, dins de l’estand de Catalunya. La regidora de l’àrea de desenvolupament, Silvia Vives i la gerent de la Fundació Turística de Santa Susanna, Mercè López, es reuniran durant aquest dies amb diverses agencies de viatge i operadors turístics del Regne Unit, i presentaran les novetats de Santa Susanna, com ara diferents esdeveniments i proves esportives que s’estan preparant al municipi, a més de la oferta d’allotjament actualitzada i activitats complementàries que hi poden trobar.

D’altra banda, i amb motiu del reconeixement de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016, assistiran al sopar de gala organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, dirigit als membres del sector turístic català i del Regne Unit de la mà del xef català Jordi Cruz i de tot el seu equip del restaurant ABAC Barcelona.

 

 

 

 

El turisme britànic a Catalunya

Catalunya va rebre més de 17,4 milions de turistes l’any 2015, els quals van efectuar una despesa total de 15.735 milions d’euros.

El Regne Unit es va mantenir com a segon mercat emissor de Catalunya amb 1,85 milions de turistes (augment del 4,2% respecte 2014) i una despesa de 1.422 milions d’euros (augment del 7% respecte 2014).

 

De gener a setembre de 2016 els resultats del turisme britànic a Catalunya han estat altament satisfactoris. Durant aquests mesos Catalunya ha rebut més d’1,69 milions de turistes britànics, representant un augment del 5,9% respecte el mateix període de 2015.

 

A Santa Susanna, el britànic és un dels mercats d’origen estranger més destacats, juntament amb el francès, l’holandès, el belga i l’alemany.

[ssba]