Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna dins el programa del fam trip esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme

18 d'octubre de 2016
  • Santa Susanna dins el programa del fam trip esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme
  • Santa Susanna dins el programa del fam trip esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme

Representants de TTOO de diferents països com el Regne Unit, Suècia, Noruega, Israel i Alemanya ens visiten especialment per a grups esporius de futbol. Santa Susanna presenta la destinació turística esportiva en les seves categories certificades en esports col·lectius, futbol, ciclisme i vela lleugera. Principalment destaca en la seva oferta d’allotjament, a més de la seva situació privilegiada a mig camí entre Girona i Barcelona, a més del bon temps que hi ha durant tot l’any, un punt fort molt destacat especialment pels països nòrdics i en general del nord d’Europa.

 

Han pogut comprovar que actualment a Santa Susanna s’estan duent a terme diferents esdeveniments des de competicions de petanca provienents de França, i fins i tot trobades de professionals de Komm Mit, empresa especialitzada en entrenaments i competicions esportives defutbol, passant pels clients particulars de tot el món que ens visites i fan que actualment el destí estigui en ple rendiment i ocupació.

 

El grup ha pogut gaudir de l’estada l’Hotel Sirius, sopar per gentilesa de l’Hotel Fergus Style Mar Mediterrània i visitar la zona hotelera de Futbo Project Aqua Hotel. Dins del programa també està previst visitar la oferta de camps de futbol de l’empresa Top Ten Sports de Tordera amb la qual la Fundació Turística té un acord de col·laboració amb preus espacials dels seus camps.

[ssba]