Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna present un any més a FITUR

18 de gener de 2017
  • Santa Susanna present un any més a FITUR
  • Santa Susanna present un any més a FITUR
  • Santa Susanna present un any més a FITUR
  • Santa Susanna present un any més a FITUR

Del 18 al 22 de gener es celebra la 37èna edició de la Fira Internacional de Turisme de Fitur (Madrid) en la que Santa Susanna participa activament dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, a través de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona i sota la Marca Costa de Barcelona, on es vol presentar l’oferta turística del destí i les novetats per aquest any.

 

La representació de Santa Susanna està encapçalada per l’Alcalde i President de la Fundació Turística de Santa Susanna, el Sr. Joan Campolier, acompanyat de la Regidora de l’Àrea de Desenvolupament de l’Ajuntament de Santa Susanna, la Sra. Sílvia Vives i la Gerent de la Fundació Turística, la Sra. Mercè López i amb una gran representació del sector hoteler de Santa Susanna.

 

Els representants turístics de la destinació seran presents durant els dies professionals per tal de realitzar diferents reunions amb Tour Operadors, així com per participar en diferents actes. En el primer dia de la fira ja s’ha pogut presentar el nou fulletó de Turisme Familiar de Platja en Família, on Santa Susanna destaca com el municipi del Maresme amb més hotels certificats i la proposta de realització de la Festa al Cel, prevista pels dies 20 al 24 de setembre del 2017, en un acte on han estat presents el Secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, el Diputat de Turisme i el Director de l’Agència Catalana de Turisme, entre d’altres personalitats.     

 

L’edició d’aquest any concentra més de 9 mil empreses, procedents de 165 països i la presència de més de 200 mil visitants d’arreu del món. El cap de setmana la fira obrirà les seves portes per al públic general, on el visitant podrà trobar tota l’oferta turística de Santa Susanna a l’estand  de Catalunya, situat al pavelló número 7 del recinte firal.

[ssba]