Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Èxit total en la I Cursa Solidària Galeries Pins per ajudar a la Xènia

4 de maig de 2017
  • Èxit total en la I Cursa Solidària Galeries Pins per ajudar a la Xènia

El diumenge 30 d’abril es va celebrar la I Cursa Solidària Galeries Pins, l’objectiu de la qual era ajudar en la recuperació de la Xènia, una nena de Malgrat de Mar que va quedar tetraplègica l’any passat a causa d’un enterovirus. Més de 380 persones van participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari i es van poder reunir uns 2.500 euros amb les inscripcions. Aquests diners es destinaran íntegrament a la recuperació de la petita Xènia.

 

Tot i l’amenaça de pluja, els centenars de participants, entre ells el pare de la Xènia, es van reunir a les portes de Galeries Pins, a Santa Susanna, per caminar o córrer per la causa. Els guanyadors de la cursa de 10 kilòmetres van ser Janira Artigas (Club Atletisme Calella) en la categoria femenina, i Estanislao Llobet (Club Triatló Malgrat) per la categoria masculina.

 

Des de l’organització agraeixen a tots els col·laboradors el bon desenvolupament d’aquest acte solidari. “Col·laboradors com Gesport, que va organitzar tota la infraestructura logística i esportiva, els ajuntaments de Santa Susanna i Malgrat de Mar que van ajudar, autoritzar i promocionar la cursa i la marxa. Moltes empreses com Mamadolç, Quatre Grup, Estudi Gisela Toll, Assegura’t Nuria Cornellà, Frit Ravich i Fruites Mare Nostrum també van aportar el seu granet de sorra. Tots agraïm la vostra col·laboració!”

[ssba]