Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Platges de Santa Susanna valorades en un 8.47 sobre 10, segons l’estudi de reputació online de les platges de la demarcació de Barcelona

12 de juny de 2017
  • Platges de Santa Susanna valorades en un 8.47 sobre 10, segons l’estudi de reputació online de les platges de la demarcació de Barcelona

La setmana passada es va presentar l’estudi de reputació online de les platges de la demarcació de Barcelona 2016, encarregat pel Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona a l’empresa Vivential Value.

 

 

L’estudi ha recopilat i analitzat 270.000 continguts generats pels turistes i usuaris sobre les platges de les 26 poblacions que formen la marca Costa de Barcelona. Les valoracions dels usuaris s’han realitzat a través de plataformes digitals com Trip Advisor, Google Maps i xarxes socials com Facebook, Instagram o Twitter.

 

 

L’estudi valora molt positivament la ubicació de les platges, el bon accés amb transport públic i  l’accés a la pròpia platja, així com el fet de disposar d’aparcament a prop, la tranquil·litat, la qualitat de la sorra i de l’aigua.

 

 

Des de l’Ajuntament de Santa Susanna es valora molt positivament els resultats obtinguts de l’estudi, no obstant, es creu que s’ha de treballar per a la millora continua, ja que segons les dades extretes, els turistes de les destinacions més llunyanes són les que valoren millor les platges, sent l’estatal el que fa una valoració global més negativa.

 

 

Algunes de les accions de millores a les platges són les taquilles per a guardar les pertinences a més de poder carregar els dispositius mòbils i ordinadors, que hi hauran instal·lades a la platja de llevant aquesta temporada. Una acció més per a millorar la seguretat a les platges.

[ssba]