Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

La Fundació Turística es coordina amb els animadors turístics per l’inici de la temporada

27 de juny de 2017
  • La Fundació Turística es coordina amb els animadors turístics per l’inici de la temporada

Arrel de la posta en marxa del Club infantil de la platja de les Dunes que s’inicia el proper dia 1 de juliol, la Fundació Turística reuneix als animadors dels allotjaments de Santa Susanna a la Sala polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà, per tal de coordinar la participació dels hotels al club infantil.

 

 

Aquesta reunió és una gran oportunitat per dotar de la màxima informació als animadors, un dels prescriptors més importants al municipi.

 

 

Així què, es va aprofitar per a informar dels horaris i descomptes de la Base Nàutica per oferir als clients, a més de recordar la informació del projecte de Vies Braves tan interessant per a la pràctica de l’esport a l’aigua de mar aprofitant l´abalisament existent.

 

 

I com a novetat d’aquesta temporada vam estrenar la senyalització intel·ligent a través dels plafons amb becons , ubicats al sector hoteler, oficina de turisme i al centre del poble com es pot veure a la fotografia amb els animadors participants. Una manera innovadora de que el turista tingui tota la informació del municipi al mòbil sense tenir necessitat de connexió de dades.

[ssba]