Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna treballa per ser una Smart Destination

27 de juliol de 2017
  • Santa Susanna treballa per ser una Smart Destination

La destinació turística de Santa Susanna presenta un projecte pilot de senyalització intel·ligent.

 

 

Santa Susanna presenta la prova pilot de la senyalització turística intel·ligent connectada amb Inventrip, connectant així la destinació amb les persones sense necessitat de connexió a internet.

 

 

Inventrip és una APP gratuïta que s’ha posat en marxa a Santa Susanna per facilitar tant als turistes com als locals informació actualitzada sobre tota l’oferta existent per gaudir de la destinació. Està disponible, per a tots els dispositius, en 6 idiomes : català , castellà , anglès , francès, alemany i rus.

 

 

Una vegada es descarrega la APP, es disposa de tota la informació necessària per planificar el viatge i també a través dels senyals intel·ligents localitzats al municipi (una vegada s’està a la destinació).

 

 

On ho trobo i què és una senyal intel·ligent? Son tres punts localitzats de Santa Susanna on es pot veure el funcionament de l’APP i en cas de ja tenir-la descarregada, quan t’apropis amb el teu smartphone, et sortirà automàticament què tens al voltant que et pot interessar per veure, locals on menjar i com arribar sense necessitat d’internet. Trobaràs les senyals a l’Oficina de Turisme, al davant de l’hotel Alhambra i al costat de l’Ajuntament de Santa Susanna.

 

 

Acostat i prova-ho! Tindràs informació de Santa Susanna al mòbil!

Banner_CAT

 

 

[ssba]