Notícies Santa Susanna

Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

XXII Jornada de l’Horta

13 de novembre de 2018

El pròxim 27 de novembre tindrà lloc al Pavelló Municipal de Santa Susanna la XXII Jornada de l’Horta. És una jornada tècnica de referència impulsada per la DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca), amb el clar objectiu de desenvolupar sistemes de producció sostenibles i potenciar l’obtenció de productes hortícoles proximitat. Cal destacar la tradició agrícola que ha tingut Santa Susanna al llarg dels anys i la importància pels seus ciutadans.

 

Hortalisses Pi, empresa agrícola de Santa Susanna, el 2011 va estar guardonada per la Fundació Alicia, centre d’investigació gastronòmica promogut pel xef Michelin Ferran Adrià, pel millor tomàquet de l’any 2011 a la categoria cherry cocktail. El seu tomàquet  va rebre el premi com a segon millor d’Espanya.

 

 

Durant la Jornada, es presentarà el programa Horta.net, així com xerrades sobre els “efectes dels parasitoids en el control de Tuta absoluta en tomàquet”, “l’ús de feromona de confusió sexual pel control de Tuta absoluta en tomàquet d’hivernacle” per part de IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) i “avaluació del control d’Aculops lycopersici mitjançant productes residu zero”.

 

L’assistència a aquesta jornada és completament gratuïta. Si estàs interessat/ada, pots inscriure’t a la Federació Selmar trucant al 629 764 134, enviant un mail a selmar@federacioselmar.com o bé a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

 

No te la perdis i vine a gaudir d’un dia diferent ple de nous aprenentatges per la producció agrícola sostenible.

Veure cartell de la jornada

[ssba]