Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

La màgia del Nadal arriba a Santa Susanna

20 de novembre de 2018

 

El mes de desembre està en arribar. S’aproxima una de les dates més boniques de tot l’any. Les llums de Nadal, els bons desitjos i les reunions amb amics i família, així com les tradicions més típiques, són el millor de tot el Nadal.

 

A Santa Susanna fa mesos que preparem aquest mes amb amor i dedicació per tal que siguin uns dies especials i inoblidables per tots. Diferents activitats estan sent organitzades pensant en la innocència dels més petits i l’entusiasme dels més grans al veure’ls.

 

La primera sorpresa que et podem explicar és… Fira de Nadal! Un dia replet d’emocions. El pròxim 1 de desembre tindrà lloc aquesta, ja consolidada, activitat. L’horari per aquesta nova edició és d’11:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

 

Durant tot el dia hi hauran parades amb objectes típic nadalencs, dolços… També hi seran presents diverses atraccions infantils on els més petits se sentiran únics i, com no!, el típic cotó de sucre que no pot faltar a cap fira.

 

A las 19h, la tradicional botifarrada popular tindrà lloc entre els assistents.

 

Una altra activitat per desvetllar és el Pessebre Vivent que se celebrarà el 30 de desembre a la Masia de Can Ratés.

Si no vols perdre’t la màgia del Nadal a Santa Susanna, no deixis de visitar l’apartat Agenda o les nostres xarxes socials, on anirem informant amb més detall de totes les activitats que realitzarem especials pel Nadal.

 

[ssba]