Notícies Santa Susanna

Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Un mes màgic a Santa Susanna

18 de desembre de 2018

Falten pocs dies perquè el Nadal arribi a les nostres cases. Segur que fa setmanes que estàs preparant la decoració, pensant en el menú així com ultimant regals…

 

Però, has pensat en un pla original i diferent per a poder fer aquestes vacances nadalenques?

 

Avui et volem proposar diferents activitats que segur que no podràs rebutjar.

 

  • L’associació de comerciants Espais Susanna ha organitzat unes activitats de Nadal on els més petits seran els protagonistes. Com cada any, s’instal·la una pista de gel sintètic per a poder passar una estona divertida després de realitzar unes compres. Els dies 22 i 24 de desembre, Mickey i Minnie Noel passejaran pels comerços per a recollir les cartes dels nens i entregar-se-les al Pare Noel. I si aquestes activitats et semblen poques, pots consultar-les totes a l’apartat Agenda.

 

  • Viu l’autèntica essència del Nadal visitant el Pessebre Vivent de Santa Susanna en un entorn únic e inigualable, la Masia de Can Ratés, el dia 30 de desembre a les 18h. Aquest Pessebre, és creat any rere any per voluntaris de l’associació Esbart Gegants, amb la intenció de seguir amb aquesta tradició tan màgica i especial. No hi dubtis, ja que serà l’única representació.

 

  • Durant els primers dies de gener, a Santa Susanna segueixen les activitats nadalenques. Tallers i espectacles que segur t’agradaran. El dia 5 a les 10h i a les 12h, prepara l’arribada dels Reis Mags amb el taller de Farolillos a la Biblioteca Vall d’Alfatà.

 

  • El dia més màgic i de més nervis pels nens, el dia de Reis. El dia 5 de gener, ses majestats els Reis Mags d’Orient arriben a Santa Susanna amb les seves carrosses per a viure amb els nens la màgia d’aquest dia. La cavalcada partirà del punt inicial, el pavelló municipal. Seguidament, baixaran pel carrer Sant Ramón i, per últim, arribaran a la Plaça Catalunya, on se’ls entregarà la clau per a obrir totes les cases aquella nit. No oblideu deixar-los llet i quelcom dolç perquè segueixin amb energia la nit de treball!

 

I arribades aquestes festes, no ens queda res més que afegir que des de Santa Susanna Turisme us desitgem un Feliç Nadal i un molt bon any.

 

Felicitació Nadal

[ssba]