Torres de guaita

La costa catalana va patir durant els segles XV i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Els habitants de Santa Susanna van construir grans torres i van fortificar les seves masies per poder protegir-se d’aquests perills, vigilant la mar i avisant en cas de l’arribada dels corsaris. Algunes d’aquestes torres encara es conserven a Santa Susanna. Les voleu conèixer?

Ruta torres a la vista: Doncs apunteu-vos a fer la visita guiada a les diferents torres fortificades de la vila, on visitareu també les pintures de l’església i la cooperativa del poble, tot gaudint d’una degustació de productes locals. Per informar-vos sobre les condicions i reserves contacteu amb l’Oficina de Turisme de Santa Susanna.

TORNAR AL LLISTAT

Can Bonet d’Avall

Carrer Miralles, s/n, Santa Susanna

Carrer Miralles, s/n, Santa Susanna

La torre de Can Bonet d’Avall és de planta quadrangular. El més probable és que es va construir a finals del segle XV. Les reformes de millora que es van dur a terme l’any 1805 la van arrebossar i la van pintar de color ocre, a més de modificar la part més alta. Això va fer que ara tingui l’aspecte d’una torre de quatre segles posterior a la seva construcció, ja que és similar a un edifici del segle XIX.

[ssba]