Torres de guaita

La costa catalana va patir durant els segles XV i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Els habitants de Santa Susanna van construir grans torres i van fortificar les seves masies per poder protegir-se d’aquests perills, vigilant la mar i avisant en cas de l’arribada dels corsaris. Algunes d’aquestes torres encara es conserven a Santa Susanna. Les voleu conèixer?

Ruta torres a la vista: Doncs apunteu-vos a fer la visita guiada a les diferents torres fortificades de la vila, on visitareu també les pintures de l’església i la cooperativa del poble, tot gaudint d’una degustació de productes locals. Per informar-vos sobre les condicions i reserves contacteu amb l’Oficina de Turisme de Santa Susanna.

TORNAR AL LLISTAT

Can Ratés

Carrer Montseny, s/n, Santa Susanna

Carrer Montseny, s / n, Santa Susanna

Casa senyorial del segle XVII que compta amb una torre de guaita adossada. Tot aquest conjunt, juntament amb la immensa piscina, diverses sales i magnífics jardins són l’escenari de diferents actes culturals -la Fira Màgica- i exposicions pictòriques. Aquesta masia de Santa Susanna és un indret especial que ofereix la possibilitat d’allotjar reunions, jornades i altres tipus d’esdeveniments com presentacions de productes a prop de Barcelona.

[ssba]