Torres de guaita

La costa catalana va patir durant els segles XV i XVIII nombrosos atacs dels pirates. Els habitants de Santa Susanna van construir grans torres i van fortificar les seves masies per poder protegir-se d’aquests perills, vigilant la mar i avisant en cas de l’arribada dels corsaris. Algunes d’aquestes torres encara es conserven a Santa Susanna. Les voleu conèixer?

Ruta torres a la vista: Doncs apunteu-vos a fer la visita guiada a les diferents torres fortificades de la vila, on visitareu també les pintures de l’església i la cooperativa del poble, tot gaudint d’una degustació de productes locals. Per informar-vos sobre les condicions i reserves contacteu amb l’Oficina de Turisme de Santa Susanna.

TORNAR AL LLISTAT

Torre del Mar

Avinguda del Mar, s/n, Santa Susanna

Avinguda del Mar, s/n, Santa Susanna

La Torre del Mar segueix el model cilíndric, però difereix de les altres torres de guaita en el diàmetre, més gran. Així com en la seva situació. És la torre que queda situada més a prop del mar. D’aquesta manera les andanes del tren queden al peu de la torre, fet que il·lustra perfectament la fusió de modernitat i tradició de la vila de Santa Susanna.