Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 8 – Santa Susanna – Blanes – Vidreres

Itinerari relativament curt, amb poc desnivell, indicat per a posar-se en forma. Complementa el recorregut C7 (Santa Susanna–Lloret de Mar-Sils-Hostalric). Remuntant la conca fluvial de la Tordera, recorre, travessant paisatges rurals i rodals de boscos, el sud de la comarca de la Selva fins a Maçanet i Vidreres, i baixa cap al SO fins a tocar la Costa Brava, permetent, si es desitja, creuar l’activa vila de Lloret de Mar, amb una notable oferta hotelera i d’oci turístic. Cal destacar la pujada des de la sortida de Vidreres fins a Lloret Blau, de 6 km, amb pendents de fins el 15%.

Mapa C08

Comarques: Maresme-Selva

Principals punts de pas: Susanna, Blanes, Maçanet de la Selva, Vidreres, Lloret. de Mar, Santa Susanna.

Distància: 64,1 km

Desnivell: 430 m

Durada: 3 h 5 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral. Túnel (150m) il·luminat i sense voral.

Perfil C08

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]