Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 5 – Santa Susanna – Breda

Itinerari, relativament curt i accessible, bon complement de la ruta C4 Santa Susanna-Sant Celoni-Hostalric que, anant a cercar la vall del riu Tordera, en direcció NO, puja fins a tocar els darrers contraforts del Montseny. Allà, l’alterós castell de Montsoriu recorda el valor estratègic d’aquestes contrades, un corredor natural solcat, ara, pel ferrocarril i les autopistes i, antany, per la romana Via Augusta. Cal destacar la pujada al coll de n’Orri, de 3 km, amb pendents màxims de 8%. Si es disposa de temps, són molt interessants les pujades al castell de Montsoriu i al poblet de Riells. Trobarem ambdues desviacions després del coll de n’Orri, a la nostra dreta.

Mapa C05

Comarques: Maresme-Selva

Principals punts de pas: Santa Susanna, Hostalric, Breda, Tordera, Santa Susanna.

Distància: 65,50 km

Desnivell: 507 m

Durada: 3 h 10 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ampla, carreteres comarcals en bon estat però sense voral.

Perfil C05

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]