Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 7 – Santa Susanna – Lloret de Mar – Sils – Hostalric

Itinerari relativament curt, amb poc desnivell, indicat per a posar-se en forma, que recorre el curs baix i mitjà de la conca del riu Tordera i el sud de la Costa Brava i permet, si es desitja, creuar l’activa vila de Lloret de Mar, amb una amplíssima oferta hotelera i d’oci turístic, i la població murallada d’Hostalric, amb un centre històric de regust medieval. Cal destacar la pujada des de la sortida de Lloret de Mar fins a Lloret Blau, de 3 km i amb pendents màximes del 16%.

Mapa C07

Comarques: Maresme-Selva

Principals punts de pas: Santa Susanna, Blanes, Lloret de Mar, Vidreres, Sils, Hostalric, Tordera, Santa Susanna.

Distància: 64,6 km

Desnivell: 445 m

Durada: 3 h 15 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral.

Perfil C07

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]