Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 6 – Santa Susanna – Lloret de Mar – Vidreres – Sant Hilari

L’itinerari travessa el delta del riu Tordera i entra a la comarca de la Selva. Visita, primer, l’extrem sud de la Costa Brava, on hi ha la populosa i vital vila de Lloret de Mar, que acull una àmplia oferta d’hotels i d’oci turístic. Després es dirigeix cap a l’interior de la comarca i s’endinsa en els frondosos boscos de les Guilleries, tan espessos i extensos que fa un segle i mig amagaven, encara, partides de bandolers i guerrillers provinents de la segona guerra carlina. Cal destacar la pujada a Lloret Blau, de 3,5 km, amb pendents de fins al 16%, i la pujada a Sant Hilari Sacalm, de 26 km, amb pendents de fins el 10%.

Mapa C06

Comarques: Maresme, Selva

Principals punts de pas: Santa Susanna, Lloret, Vidreres, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, Hostalric, Tordera. Santa Susanna.

Distància: 108 km

Desnivell: 1.160 m

Durada: 5 h 10 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral, carretera comarcal de Santa Coloma de Farners fins a Sant Hilari Sacalm en mal estat, túnel (150m) il·luminat i sense voral.

Perfil C06

 
[ssba]