Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 1 – Santa Susanna – Mataró – Sant Celoni

L’itinerari avança arran de costa en direcció SO fins a Sant Pol de Mar on abandona el litoral per dirigir-se cap al N, a Mataró pel vessant S de la serralada litoral. Mataró, capital comarcal del Maresme, és una històrica ciutat industrial i comercial que el 1848 va inaugurar el primer ferrocarril de l’estat. La ruta gira llavors de nou al N per saltar el Corredor i endinsar-se a la plana del Vallès fins a tocar de Sant Celoni, des d’on es retorna al Maresme. Cal destacar la pujada des de la sortida de Sant Pol de Mar fins a Arenys de Munt, de 8 km de longitud, amb pendents del 8%, la pujada de Dosrius al coll de Bordoi, de 3 km, amb pendents del 8% i, finalment la pujada a Collsacreu, de 8 km i amb pendents també del 8%.
Mapa C01

Comarques: Maresme-Vallès Oriental

Principals punts de pas: Santa Susanna, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Mataró, Argentona, Llinars del Vallès, Sant Celoni, Arenys de Munt, Santa Susanna Distància: 97,8 km

Desnivell: 1.085 m

Durada: 4 h 55 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral, vies urbanes

Perfil C01

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]