Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 4 – Santa Susanna – Sant Celoni – Hostalric

L’itinerari és relativament curt i amb no gaire desnivell. Permet voltar la serralada Montnegre, que separa les comarques del Maresme i del Vallès Oriental pel coll de Collsacreu, endinsar-se cap al NE per la vall de la Tordera, a la comarca de la Selva, i retornar al punt d’inici seguint el curs inferior d’aquest riu. Un corrent que, tradicionalment, s’ha considerat el límit que separa les costes planes del Maresme de les més abruptes i rocoses de la Costa Brava. Cal destacar les pujades des de Sant Pol de Mar fins a Arenys de Munt, de 9 km i amb pendents màxims de fins al 9%, i la pujada fins a Collsacreu, de 3 km, aquesta amb pendents màxims del 8%.

Mapa C04

Comarques: Maresme-Vallès Oriental-Selva

Principals punts de pas: Santa Susanna, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Sant Celoni, Hostalric, Tordera, Santa Susanna.

Distància: 69,17 km

Desnivell: 570 m

Durada: 3 h 30 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral.

Perfil C04

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]