Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 10 – Santa Susanna – Sant Grau – Llagostera

Magnífic recorregut que permet transitar des del Maresme fins al sud de la Costa Brava travessant dues de les seves viles emblemàtiques, la populosa i activa Lloret de Mar i la bonica vila murallada de Tossa de Mar. D’allà, una espectacular carretera sinuosa que discorre alçada sobre el mar du, girant posteriorment al NO, a l’interior de la comarca de la Selva i al Gironès. Es travessa Llagostera, Caldes de Malavella, coneguda per les seves aigües termals i es retorna al punt d’origen per la vall del riu Tordera. Cal destacar la pujada a Sant Grau i coll de Pedra-sobre-altra, de 7 km, amb pendents màximes del 13%. També cal ressaltar la pujada a la sortida de Lloret de Mar, de 4 km, amb pendents màximes del 8%.

Mapa C10

Comarques: Maresme-Selva-Gironès

Principals punts de pas: Santa Susanna, Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Llagostera, Caldes de Malavella, Tordera, Santa Susanna.

Distància: 102,1 km

Desnivell: 1.100 m

Durada: 5 h 15 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral, carretera local poc transitada.

Perfil C10

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]