Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 9 – Santa Susanna – Tossa de Mar – Llagostera

Bonic itinerari que permet visitar el sud de la Costa Brava travessant la populosa vila turística de Lloret de Mar i arribar, per una carretera sinuosa i amb vistes esplèndides, a la bonica vila murallada de Tossa de Mar. Allà, l’itinerari gira cap al NO, s’endinsa per la comarca de la Selva, creua les poblacions de Llagostera i Caldes de Malavella famosa des de l’antiguitat per les seves aigües termals i, posteriorment, pels balnearis, i torna al punt d’origen per la vall de la Tordera. Cal destacar la pujada que hi ha sortint de Lloret de Mar en direcció Tossa de Mar, de 6 km, amb pendents de fins al 8% fins a Roques Guilleres i la de Tossa de Mar fins al collat de Terra Negra, de 9 km i amb pendents de fins a l’11%.

Mapa C09

Comarques: Maresme-Selva

Principals punts de pas: Santa Susanna, Santa Susanna, Blanes, Tossa de Mar, Llagostera, Caldes de Malavella, Tordera.

Distància: 84,2 km

Desnivell: 790 m

Durada: 4 h 15 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral.

Perfil C09

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]