Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Ruta 2 – Volta al Montseny

Itinerari llarg i molt interessant que travessa les serralades litorals, la plana septentrional del Vallès per la vall del riu Tordera i salta al massís del Montseny fins a la depressió d’Osona. Des d’allà retorna al punt d’origen resseguint les sinuoses carreteres de les Guilleries amb magnífiques vistes dels massissos litorals i prelitorals del nord est de Catalunya.

També es troben successius canvis de vegetació i paisatges, que oscil·len entre els característics mediterranis i els típics d’àrees més fresques i humides. Destaquen els frondosos boscos de les Guilleries, amb grans extensions d’avets, roures, faigs, castanyers i alzinars. Cal remarcar la pujada a Collformic amb pendents d’entre el 7% i 12% durant uns 6 km.

Mapa C02

Comarques: Maresme, Vallès Oriental, Osona, Selva

Principals punts de pas: Santa Susanna, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Sant Celoni, Seva, Viladrau, Arbúcies, Hostalric, Tordera, Santa Susanna

Distància: 139,50 km

Desnivell: 2.060 m

Durada: 7 h 15 min

Tipus de carreteres utilitzades: Carretera nacional amb voral ample, carreteres comarcals en bon estat però sense voral, carretera local poc transitada

Perfil C02

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]