Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Allotjaments Ciclistes

Santa Susanna posa a disposició dels ciclistes un àmplia oferta d’allotjaments especialitzats que ofereixen un conjunt de serveis esportius de gran qualitat per satisfer les seves necessitats i viure una experiència esportiva de gran valor. Entre els diversos serveis que ofereixen, tots els allotjaments disposen de:

 

  • Petit armari amb eines disponibles en qualsevol moment (claus allen, clau anglesa, tenalles, etc.).
  • Espai per poder rentar la bicicleta, sauna o bany de vapor.
  • Lloguer de bicicletes i GPS des de la recepció de l’hotel.
  • Informació necessària sobre les rutes btt i de carretera, així com informació sobre venda i lloguer de bicicletes i serveis d’urgència en muntanya.
  • Subscripció a revistes de ciclisme.