Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 4 – De Santa Susanna a Hortsavinyà

Bella i intensa ruta que des de l’alçada del mar puja a l’antiga parròquia d’Hortsavinyà, on s’hi ha instal·lat el Centre d’Informació i Interpretació del Parc del Montnegre i el Corredor. La vegetació, primer típicament mediterrània i amb predomini dels pins, canvia a mesura que l’altitud i l’orientació permeten l’alternança de frondosos alzinars, rouredes i castanyedes. A cavall d’altes muntanyes, vora el mar, les vistes panoràmiques són freqüents. Es roda sempre per pistes en bon estat, de sorra compactada, amb pujades considerables en el primer quilòmetre i mig i una forta ascensió a l’església de Sant Pere de Riu.

M4 De Santa Susanna a Hortsavinyà MAPA

Comarques: Maresme

Principals punts de pas: Santa Susanna, Quatre camins Mare de Déu de l’Erola, Hortsavinyà, Collet de Sant Andreu, Sant Pere de Riu, Mare de Déu de Gràcia.

Distància: 32,68 km

Desnivell: 850 m

Durada: 4 h 20 min<

Tipus de camins utilitzats: Pista asfaltada, pista, carrers camins.

M4 De Santa Susanna a Hortsavinyà PERFIL

Més informació

PDF-icon-small-231x300

[ssba]