Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 9 – De Can Ratés a la serra de Miralles

Bonica ruta de nivell mitjà, amb poca distància de recorregut, que ens porta, a cavall dels turons més característics de Santa Susanna amb bones vistes assegurades, al turó de Montagut. La ruta també s’enfila al turó Gros de Miralles, punt més alt de l’itinerari, d’es d’on es podrà gaudir d’una bona perspectiva i d’un descens divertit i enrevessat a través dels boscos i fondalades de la petita vall de la Riera de Santa Susanna.

ruta-9

Comarques: Maresme

Principals punts de pas: Santa Susanna, Can Salvi, Can Ratés, Turó de Montagut, Serra de Miralles, Turó Gros de Miralles, Serra de La Caseta, Centre BTT.

Distància: 17,94 km

Desnivell: 440 m

Durada: 2 h 45 min

Tipus de camins utilitzats: Pista asfaltada, pista, carrers, camins.

M9 De Can Ratés a la Serra de Miralles PERFIL

Més informació

PDF-icon-small-231x300

[ssba]