Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 10 – Circular des de Santa Susanna, Tordera, Sant Llop i Hortsavinyà

Magnífica ruta circular, de gran envergadura. Comença recorrent la conca baixa del riu Tordera, puja al castell de Palafolls, baixa fins al poble de Tordera i, des d’allà, comença a pujar pels contraforts nord-est del Montnegre per entrar de ple en el Parc Natural del Montnegre i el Corredor i visitar l’antic nucli de la parròquia d’Hortsavinyà, on hi ha el Centre d’Interpretació del Parc Natural. Finalment, pels vessants de llevant del massís del Montnegre, retorna a Santa Susanna. Tot i la proliferació de les àrees urbanitzades, les zones abruptes i muntanyoses conserven, encara, magnífics paisatges de bosc mediterrani humit i semihumit, amb alzinars, rouredes i castanyedes, grans masies i conreus que el Parc procura de preservar.

ruta-10

Comarques: Maresme

Principals punts de pas: Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sant Llop, Mare de Déu de l’Erola, Sant Miquel de Vallmanya, Sant Pere de Riu.

Distància: 40 km

Desnivell: 1100 m

Durada: 5 h 30 min

Tipus de camins utilitzats: Pista asfaltada, pista, carrers i passeig marítim.

M10 Circular des de Santa Susanna a Tordera, Sant Llop i Hortsavinyà PERFIL

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]